Meny Stäng

Teknisk förvaltning – Felanmälan

Kontaktuppgifter Bredablick Förvaltning

Öppettid vardagar:  08.30-16.00
Telefonnummer: 010-177 59 00.

Observera öppettiderna ovan, övrig tid kopplas ni vidare till fastighetsjouren*, Örestads Bevakning. Det är viktigt att ni läser nedan för vad som gäller för felanmälan samt för jour.

Elektronisk felanmälan: Du kan även med fördel göra en elektronisk felanmälan via knappen nedan. Tänk på att uppge felet så detaljerat som möjligt samt kontaktuppgifter, telefon och e-post om möjligt.

Viktigt gällande felanmälan, jour & beställning av tjänst

Är ni osäkra gällande vem som har ansvaret för att felet ska åtgärdas samt betalningsansvar ber vi er titta igenom dokumentet ansvarsfördelning mellan medlem och förening. Ni kan även lägga ett mejl till föreningen.

Står ni själv för ansvaret och därmed också är betalningsansvariga innebär det också att det står er fritt att kontakta vilken hantverkare ni vill. I vissa fall kan Bredablick vara behjälpliga.

Föreningen är inte betalningsskyldig för arbeten beställda av annan än av förvaltaren/vaktmästare och styrelse. Är ni osäkra och ändå beställer tjänster utan att rådfråga styrelsen kan kostnaden komma att läggas på er. Detta gäller även beställning av jour vid icke-akut händelse.

Jouren får endast användas vid akuta händelser som kräver omedelbar åtgärd. Det vill säga sådant som inte kan vänta till vardag mellan 08:30 – 16:30. Ni behöver alltså inte rådfråga styrelsen vid händelser av akut art. Händelser av akut art är t.ex. översvämning, brand och i vissa fall elavbrott. När det gäller elavbrott ber vi er först och främst kontrollera med e.on så att felet inte ligger hos dem. Detta kan ni oftast göra via deras hemsida.