Meny Stäng

Integritetspolicy

Vilka vi är

Bostadsrättsföreningen Urbilden är en bostadsrättsförening beläggen i Malmö. Vår webbplatsadress är: https://urbilden.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Dataskyddsförordningen (GDPR) gäller som lag i alla EU:s medlemsländer frånoch med den 25 maj 2018. Det innebär att brf. Urbilden på detta sätt informerar våra medlemmar, hyresgäster och övriga boende om vad bostadsrättsföreningen har för information om er och varför.

1. Föreningen

 Först och främst vill vi informera er om att en bostadsrättsförening även skall uppfylla de krav som finns i olika lagrum, såsom Bostadsrättslagen. Det innebär att bostadsrättsföreningen har rätt att föra ett så kallat lägenhetsregister. Det innebär även lagstadgad rätt att delge dessa uppgifter med vår förvaltare, se nedan för mer information.

1.2 Styrelsen

Medlemmar har styrelsen i brf. Urbilden har alla tillgång till de personuppgifter som finns hos Bredablick samt fysiskt på plats hos föreningen. För att minimera antal personen som handskas med dessa personuppgifter är det först och främst ordförande samt ekonomiansvarig i föreningen handskas med dessa uppgifter.

1.1 Annan part

Bostadsrättsföreningen Urbilden förvaltas av Bredablick Förvaltning. Det innebär att brf. Urbilden tecknat ett så kallat personuppgiftsbiträdesavtal med vår förvaltare för att ge dem möjlighet att föra lägenhets- och kundregister.

2. E-postlista

Bostadsrättsföreningen Urbilden har sedan tidigare en så kallad e-postslinga där medlemmar kan teckna att de vill ha e-postutskick såsom till exempel vår tnyhetsbrev “Urbilden Nytt”. Vi är nu på gång att ta fram en ny rutin för denna e-postlista.

3. Hemsidan

Media

Medier laddas endast upp av hemsidans administratörer.

Kontaktformulär

Används för närvarande inte på vår hemsida. Vi vill dock göra er uppmärksamma på att vi länkar vi till vår förvaltares kontaktformulär. Här har vi upprättat ett så kallat personuppgiftsbiträdesavtal.

Analys

 Bostadsrättsföreningen Urbilden använder oss av Google Analytics för att kunna se statistik över antal besökare. Vi samlar inte in några andra uppgifter än antal besökare och från och med den 25 maj 2018 kommer dessa uppgifter nollställas var fjortonde (14) månad.

Vår kontaktinformation

Du kan nå brf. Urbilden via e-postadressen info@hylliefg.se.