Meny Stäng

Övriga fastighetstjänster

Fastighetsförsäkring

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. För mer information om försäkring se FAQ.

SBA – Systematiskt Brandskyddsarbete

Föreningen tar hjälp av Firesafe till sitt systematiska brandsskyddsarbete. Det innebär bland annat att de hjälper oss med underhåll av våra brandvarnare, brandsläckare och nödutgångsskyltar.

Sophämtning & Miljörum

Suez hämtar  på uppdrag av VA-Syd våra restavfall samt matsopor tisdagar och fredagar. Stena Recycling ombesörjer hämtning av vårt sorterade avfall (det som finns i Miljörummet).

Skadedjurskontroll

Föreningen har avtal via Länsförsäkringar med Anticimex gällande skadedjurskontroll. Det innebär bland annat att vi har två stycken (ett per fastigheter) så kallade SMART-fällor installerade i våra avloppsrör. Därutöver är det även Anticimex vi tar hjälp av som boende vid skadedjur i lägenheten. Vid behov av hjälp med skadedjur ber vi er att först kontakta vår förvaltare, Patrik Li, för mer information.

Städning – trapphus & tvättstugor

Trapp- och tvättstugestädningen utförs av städfirman Klart Rent. Städning av trapphusen och tvättstugorna  sker för nuvarande på onsdagar.

TV – Grundutbud via digital tv

Föreningen har avtal för grundutbud via digital-tv (kabel) med Tele2. Ni kan själv se vilka kanaler som ingår i grundutbudet för just vår adress på Tele2 hemsida.