Meny Stäng

Övriga leverantörer

Fastighetsförsäkring
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. För mer information om försäkring se FAQ.

SBA – Systematiskt Brandskyddsarbete
Föreningen tar hjälp av Firesafe till sitt systematiska brandsskyddsarbete. Det innebär bland annat att de hjälper oss med underhåll av våra brandvarnare och nödutgångsskyltar.

Sophämtning & Miljörum
VA-Syd hämtar våra restavfall samt matsopor tisdagar och fredagar. Ragn-Sells ombesörjer hämtning av vårt sorterade avfall på onsdagar. Lampor, batterier och elskrot endast hämtas efter bokning från styrelsen eller vaktmästare.

Skadedjurskontroll
Föreningen har avtal med Anticimex gällande skadedjurskontroll. Det innebär bland annat att vi har två stycken (ett per fastigheter) så kallade SMART-fällor installerade i våra avloppsrör. Därutöver är det även Anticimex vi tar hjälp av som boende vid skadedjur i lägenheten. När det gäller skadedjur i lägenheten ber vi er dock gå via vår förvaltare för hjälp.

Städning – trapphus & tvättstugor
Trapp- och tvättstugestädningen utförs av städfirman Klart Rent. Städning av trapphusen och tvättstugorna  sker för nuvarande på tisdagar.

TV – Grundutbud digital tv
Föreningen har avtal för kabel-tv/digital-tv med Com Hem. Från och med den 26 maj, 2020 skulle Com Hem ha övergått helt till att sända TV-kanalerna helt digital men i och med coronaviruset och Covid-19 så har detta flyttas fram till den 8 september. Com Hem har även gjort det möjligt för alla som tittar digitalt att tillfälligt se kanalerna BBC World News, CNN, Expressen TV och Al Jazeera English, för ökad tillgång till lokala och globala nyheter.

Ni kan alltså redan nu hitta Com Hems digitala kanaler i ert grundutbud. Vad som händer den 8 september är att grundutbudet via det analoga nätet stängs ner helt.

I och med digitaliseringen kan kanalutbudet i grundutbudet se lite annorlunda ut än tidigare. Mer om detta och för att själv se vilka kanaler som ingår i grundutbudet kan ni hitta på Com Hem hemsida.