Meny Stäng

Övriga leverantörer

Fastighetsförsäkring
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. För mer information om försäkring se FAQ.

SBA – Systematiskt Brandskyddsarbete
Föreningen tar hjälp av Firesafe till sitt systematiska brandsskyddsarbete. Det innebär bland annat att de hjälper oss med underhåll av våra brandvarnare och nödutgångsskyltar.

Sophämtning & Miljörum
VA-Syd hämtar våra restavfall samt matsopor tisdagar och fredagar. Ragn-Sells ombesörjer hämtning av vårt sorterade avfall på onsdagar. Lampor, batterier och elskrot endast hämtas efter bokning från styrelsen eller vaktmästare.

Skadedjurskontroll
Föreningen har avtal med Anticimex gällande skadedjurskontroll. Det innebär bland annat att vi har två stycken (ett per fastigheter) så kallade SMART-fällor installerade i våra avloppsrör. Därutöver är det även Anticimex vi tar hjälp av som boende vid skadedjur i lägenheten. När det gäller skadedjur i lägenheten ber vi er dock gå via vår förvaltare för hjälp.

Städning – trapphus & tvättstugor
Trapp- och tvättstugestädningen utförs av städfirman Klart Rent. Städning av trapphusen sker för nuvarande tisdagar och städning av tvättstugorna  sker onsdagar.

TV – Grundutbud
Föreningen har avtal för kabel-tv med Com Hem. För felanmälan så är Com Hems kundtjänst öppet vardagar 08:00-21:00 och helgdagar 09:00-18:00 på telefonnummer: 0771 – 55 00 00. På Com Hems hemsida kan du hitta driftinformation.