Meny Stäng

Ordning & Trivselregler

Respektera dina grannar
För inte oväsen efter kl. 22:00 (vardagar) och 01:00 (helger). Om du ska ha fest – meddela dina grannar – det ökar förståelsen. Tänk på att lägenheterna är lyhörda! Ta hänsyn till de som bor runt dig, både hög musik och renovering hörs!

Håll rent
Naturligtvis håller var och en rent efter sig och respekterar tiderna i tvättstuga, på uteplatsen och övriga gemensamma utrymmen. Tänk på att sortera och slänga dina sopor på avsedd plats. Vi har ett fint miljörum och matsortering.

Rastning
Rastning av hundar inte är inte tillåtet på innergården. Det innebär att du är välkommen att ha din hund på gården dock får den utföra sina behov på annan plats.

 Var rädd om våra trappor
Den fina målningen är ömtålig och tål inte törnar från barnvagnar, cyklar etc.När du ska parkera din cykel vill vi gärna att man försöker hålla sig till cykelställen på gården eller i cykelkällaren.

Bil på gården
Är du i behov av att köra in din bil på gården vid flytt så går detta naturligtvis bra. Tänk bara på att all långtidsparkering inne på gården är förbjuden – vaktmästare och utryckningsfordon undantaget.

Källare- och vindsutrymmen
Skall hållas låsta och i ordning. Använd inte förråd som inte tillhör din lägenhet. Förvara inte lättantändliga material och kom ihåg att det är förbjudet att lagra skräp i förrådet. Undvik också att förvara värdefulla föremål, då det tyvärr alltid finns en risk för inbrott.